Over ons

Over ons

Funderingsherstel Amsterdam

Wij houden ons bezig met funderingsherstel in Amsterdam. Onze werkwijze is kleinschalig, waardoor de lijnen kort zijn en er een goede uitvoering van de werkzaamheden gegarandeerd kan worden.
We werken met vaste onderaannemers, die meerder jaren ervaring hebben met funderingsherstel.

Ik neem als bedrijf de regie van het werk in handen, waaronder klantcontact, calculatie, offertes en contact met de constructeur, de gemeente en de omwonenden. Verder komt ook de maatvoering en begeleiding bij het uitvoeren van het werk voor onze rekening.
Vanuit mijn jarenlange ervaring met deze werkzaamheden weet ik hoe ingrijpend het is om het bericht te ontvangen dat uw fundering hersteld moet worden. Daarom zal ik alles in het werk stellen om u, maar ook de omgeving zo min mogelijk last te laten ondervinden van het herstellen van uw fundering. Er zal nauw contact zijn vanaf opdracht tot oplevering over de voortgang van de werkzaamheden.

De werkzaamheden die voor u uitgevoerd kunnen worden zijn: het herstellen van uw fundering, het aanleggen van een nieuwe kelder of souterrain en alle bouwkundige werkzaamheden die daarbij horen.
Mocht u nog meer informatie wensen of een vrijblijvende aanvraag voor een complete offerte, dan horen wij dat graag.

Heiwerk fundering voor herstel werkzaamheden houten palen in amsterdam

Funderingsherstel bij oude huizen in de binnenstad van Amsterdam is onze specialiteit. In de kelder van oude huizen, met behulp van trillingsmeters, doormiddel van een heimachine of schroefinjectie palen heien ter vervanging van houten heipalen.